DevelopMent izobraževalni tečaj za mlade kulturne delavce

DevelopMent izobraževalni tečaj za mlade kulturne delavce

Dragi/-a mlad/-a društvenik/-ica, član/-ica krožka! Se ti kdaj zgodi, da ne veš, kje bi se lotil/-a organizacije dogodka? In še prej – ne veš, kako bi načrtoval/-a sezono tako, da nihče ne bi sredi leta doživljal prevelikega stresa?

Na to in še veliko več vprašanj bomo iskali odgovore ob mentorstvu priznanih trenerjev Mladinskega sveta Slovenije. Izobraževanje DevelopMENT je del projekta “Zastavimo skupne moči za skupne cilje”, ki je posvečen spominu na vsestransko aktivnega Mirka Špacapana.

K sodelovanju pa vabimo tudi vse mlade, od 15. do 25. leta starosti, pripadnike slovenskih društev iz Italije in Avstrije.

Odhod iz Trsta je predviden v petek 7. septembra ob 13.00 uri, iz Gorice pa ob 14.00 ure. Prihod v nedeljo 9. septembra v Gorico ob 17.00 uri, v Trst pa ob 18.00 uri.

Izpolnjeno prijavnico, skupaj s kavcijo, podpisanim soglasjem staršev in soglasjem o fotografiranju ter obravnavanju osebnih podatkov, oddajte osebno območnim koordinatorjem najkasneje do nedelje, 5. avgusta 2018.
– TRST: Slovenska Prosveta – ulica Donizetti 3, od ponedeljeka do petka med 8.00 in 13.00 uro;
– DEVIN: Lucija Tavčar – [email protected]
– GORICA: Jan Leopoli – [email protected]
– KOROŠKA: Simon Rustia – [email protected]

Udeležba je povsem brezplačna, število prostih mest pa je omejeno na 30 oseb. Kavcija za prijavo znaša 30 evrov: v primeru, da se boste tečaja udeležili, vam bomo stroške povrnili, v nasprotnem primeru bomo znesek pridržali. Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki +39 3467671257 ali na elektronskem naslovu [email protected].

Zastavimo skupne moči za skupne cilje” sofinancira Avtonomna Dežela Furlanija Julijska krajina (DZ 26/2007).