S.K.P.D. "F. B. Sedej"

TOP HITI ŠTEVERJANSKEGA FESTIVALA

Glasbeni večer v pričakovanju na 50. Festival narodno-zabavne glasbe Števerjan

Škržati med Borovci že veselo naznanjajo, da v nedeljo, 25. julija 2021, ob 17. uri med Borovci bo ponovno zadonela slovenska narodno-zabavna glasba. Slovensko katoliško prosvetno društvo “Frančišek B. Sedej” pripravlja glasbeni večer v pričakovanju na 50. festival narodno-zabavne glasbe Števerjan.

Pandemija je že drugo leto zapored prekrižala načrte, organizatorji pa se ne damo in trdno verjamemo, da bomo tekmovanje izpeljali naslednje leto.
Nikakor pa ne gre pozabiti, da v zamejstvu slovenska narodno-zabavna glasba je prisotna, v srcih Števerjancev pa ima prav poseben kotiček. Zaradi tega smo se organizatorji odločili, da bomo 25. julija letos priredili poseben večer, na katerem bomo obujali spomine na pretekle izvedbe Števerjanskega festivala in tako skupaj čakali na jubilejni, 50. festival Števerjan.

Na glasbenem večeru 25. julija ob 17. uri bodo tako na odru med Borovci nastopili:
ANS. PRIMORSKI FANTJE
ANS. ŠKORPIJONI
ANS. ŠPADNI FANTJE
ANS. VESELI SVATJE
ANS. VRTNICA
ANS. ZADETEK


Prisluhnili boste lahko vižam, ki so postale top hiti na narodno-zabavni sceni in so se vsem poslušalcem in obiskovalcem festivala Števerjan najbolj vtisnile v srce.

V primeru slabega vremena bo večer potekal v postavljenem šotoru na spodnjem prizorišču in v veliki dvorani Župnijskega doma “Frančišek B. Sedej” v Števerjanu.

Zaradi omejenega števila mest je rezervacija obvezna. Lahko pokličete na +39 3395720418 / +39 3483531349 / +39 3454566365 ali pišete na elektronski naslov [email protected] ali preko portala https://sedej.org/tophiti/ . Rezervacija bo možna do zapolnitve mest.

Organizatorji
S. K. P. D. Frančišek B. Sedej